U bazi je trenutno 19051 oglasa!
Kako funkcionise mreza

Registracija profila na ASoglas je besplatna!

Profil - mogu da objavljuju artikle (oglase)neograničeno, a svi aktivni oglasi na kraju mjeseca biće objavljeni u štampanom izdanju tj njegovoj online verziji koja je dostupna i na sajtu.

Firme – registracija firme je u toku 2015.godine besplatno a svi korisnici dobijaju 100,00KM besplatnog promo kredita za promociju artikala tj oglasa na mreži.

Kredit koji korisnik dobije možete koristiti I za kreiranje rekalmnog banera sa linkom na sajt vaše firme ili do firme na našoj oglasnoj mreži.

Kod firme je bitno izmedju ostalog da odabere kategoriju kojoj pripada jer će se u toj kategoriji pojavljivati reklamni baner iznad oglasa-artikala.

Izdvajanje oglasa - U opciji moj profii imate više podaka o izdvajanju artikla(oglasa).Izdvajanje artikla košta 1 kredit jedan dan ali s povećanjem broja dana opada cijena koja se za to plaća.

Oglašavanje - U jednom oglasu možete besplatno objaviti 5 fotografija dok se svaka naredna naplaćuje po 1 kredit.

Rekalmiranje - O ovoj opciji više na stranici Marketing.Ono što je bitno izdvojiti jested a u opciji MOJ PROFIL kada se ulogujete možete sami kreirati reklamni baner koji će linkovati do vaše firme na našoj mreži ili do vašeg privatnog sajta.

Dopuna kredita je moguća trenutno uplatom na žiro račun agencije putem uplatnica koja je data u Moj profil, i to za oglašivače iz BiH.Uskoro će biti moguća opcija plaćanjem putem kreditne kartice ili putem pay pal.Oglašivači koji izvrše uplatu na naš žiro račun sa uplatnice mogu da nas kontaktiraju radi pravovremene dopune kredita.Oglašivači iz ostalih zemalja mogu da nas kontaktiraju radi davanja istrunkcija za plaćanje na ime dopune kredita.

Ukoliko imate bilo kakve predloge, sugestije ili pitanja možete nas kontaktirati na asoglas.oglasnik@gmail.com ili radnim danima od 09 do 21 h, na tel 00 387 66 211 920

Uredništvo

This is just a test string.