U bazi je trenutno 12277 oglasa!
Prodajem kuću u Banji Koviljači ( Loznica)
OSNOVNE INFORMACIJE
CIJENA
140 000,00 KM
STANJE Polovno
ZAMJENA
TIP OGLASA Prodaja
KATEGORIJAKuce
OGLASNI BROJ43293
DATUM OBJAVE08.02.2021
BROJ PREGLEDA270
OPIS OGLASA
Uz nesvakidašnju ponudu pratećih nekretnina koje su vrhunski opremljene, fukcionalne i odmah useljive, u prilici ste da na najbolji način dokažete svoju kreativnost, uredite novi dom po svom ukusu i iskoristite sve pogodnosti prethodnih ulaganja.

Ovo atraktivno imanje, sa kućom, tri pomoćne zgrade, dve garaže, je oaza preko puta čuvenog etno kompleksa „Sunčana reka”. Odiše mirom, komforom, nudeći privatnost i predah od gradske gužve, dobro je povezano saobraćajnicama sa svakim delom Podrinja, a reka Drina je na 400 metara od vas.

Povod za prodaju je odlazak vlasnika u inostranstvo na duži vremenski period. Bez posredovanja agencija, obezbeđen vam je jednostavan prenos vlasništva, izvršeni su ozakonjenje i legalizacija.

Početna cena je 70.000 €.

Vlasnik je, pre oglašavanja, uveo trofaznu struju, omogućio nov dovod vode, savremenu izolaciju i drenažu, odvode kanalizacije sa dva higijenska sengrupa, izgradio 65 metara potpornog zida i 35 metara ograde i zagradio kompletan voćnjak i dvorište. Ograda od kovanog gvožđa, klizna kapija sa motorom i otvaranjem na daljinski upravljač, odgovaraju dizajnu kuće i stilu dvorišta. Dozidane su dve garaže, a na raspolaganju su vam podno grejanje na pelet i grejanje u svim ostalim pomoćnim objektima i garažama, dva kupatila, opremljena radionica, nov nameštaj i kućanski aparati vrhunskog kvaliteta.

Tokom adaptacije kuće, koja već ima savršeno kupatilo i podrumski prostor, svi opremljeni prateći objekti mogu biti vaš dom. Na raspolaganju vam je i 35 ari placa sa voćnjakom koji daje ukusne plodove: jabuke, šljive, mušmule, dunje, oraha i kruške.

Posebnu vrednost ovom imanju daje i komšiluk, pet porodica starosedelaca, pouzdani, srdačni, staloženi i mirni susedi. Na tom lokalitetu je prijatna klima u podnožju planine Gučeva, gde se susreću i ukrštaju vetrovi iz različitih pravaca, takozvana „ruža vetrova”.
Imanje je prilagođeno tako da dve porodice mogu živeti nesmetano i da imaju sve na raspolaganju. U blizini je i fudbalski teren, te staze za šetnju pored reke Drine kao i plaža.
Ovde ste pronašli svoj dom o kome većina nas mašta.

Početna cena je 70.000 €.
Imanje možete videti nedeljom posle 11.00.

Kontakt telefon:
064 94 66 020 (mts).
066211920( Mtl)

Lokacija: Banja Koviljača (Srbija, Loznica)
Kvadratura: 300 m2
Površina zemljišta: 4000 m2
Ulica i broj: Puškinova 2
Broj soba: 5 soba i više
Spratnost: Jedan sprat
Stanje objekta: Useljiv
Grejanje: Kombinovano
LOKACIJA NEKRETNINE
Srbija, Loznica
KOMENTARI
This is just a test string.