U bazi je trenutno 13179 oglasa!
Profilna Stranica
Jovana D
Uplata kredita
ASoglas Doo
Zvornik
  NAPOMENA: 1 KM = 1 Kredit
SiMnekretnine
Detalji o korisniku Jovana D
Validna
E-Mail Adresa

Validan broj telefona
Validna adresa stanovanja

Stanje kredita je privatna informacija
Poruka
Objavljeni oglasi
Stan 69m2 u Bijeljini
Na prodaju, odmah useljiv trosoban stan na lijepoj lokaciji u neposrednoj blizini Doma zdravlja.Stan je na 2.spratu u zgradi novije gradnje.Veoma lijepog rasporeda a cine ga hodnik,dnevni boravak sa uvucenom kuhinjom i balkonom,kupatilo sa prozorom,d.soba,s.soba sa velikim balkonom koji je zatvoren pvc stolarijom.U stanu je uradjeno etazno grijanje (vajland pec),i nema dodatnih ulaganja.Uz stan ima i podrumska prostorija od 6m2. Papiri uredni.Parking 065917199
Po dogovoru
Bijeljina
29.08.2018
Prodaja
Stan 54m2 u strogom centru Bijeljine
Na prodaju dvosoban stan u strogom centru grada.Stan je na 2.spratu u zgradi sa dva lifta.Lijepog rasporeda hodnik,kupatilo,kuhinja sa trepezarijom,dnevni boravak sa balkonom,s.soba koja takodje izlazi na balkon.Grijanje je na gradskoj kotlovnici.U stanu nema dodatnih ulaganja.Podrum.Papiri uredni.
Po dogovoru
Bijeljina
29.08.2018
Prodaja
Prodajem kucu u Popovima kod Bijeljine
Na prodaju kuca u Popovima kod crkve,oko 4km udaljenu od centra Bijeljine.Sastoji se od prizemlja i sprata na uredjenom i ogradjenom placu p 2000m2.Pored kuce u dvoristu su i pomocni objekti,kao i vocnjak.Papiri uredni
Po dogovoru
Bijeljina
06.08.2018
Prodaja
Stan 57m2,kao nov na odlicnoj lokacijiu BN
Prodajem dvosoban stan na lijepoj lokaciji kod Saborne crkve 59m2 na 3.spratu.Stan je u odlicnom stanju,bez dodatnih ulaganja.Veoma lijepog rasporeda hodnik,kuhinja sa trepezarijom,veliki dnevni boravak sa balkonom koji je zatvoren,kupatilo,s.soba.U stanu je uradjeno graijanje(vajland pec).Stan se prodaje sa namjestajem koji je u cijeni kao i podrumska prostorija.Zgrada posjeduje veliki parking a u neposrednoj blizini je O.S.Vuk Karadzic.Uknjizen.
Po dogovoru
Bijeljina
06.08.2018
Prodaja
Nov jednosoban stan 33m2 u Bijeljini
Na prodaju nov jednosoban stan na odlicnoj lokaciji.Stan je na 4/5 spratu u zgradi sa liftom,veoma lijepog rasporeda a cine ga hodnik,kupatilo,dnevni boravak sa kuhinjom i balkonom,s.soba.Parking.
Po dogovoru
Bijeljina
31.07.2018
Prodaja
Stan 57m2 u Bijeljini
Na prodaju dvosoban stan na odlicnoj lokaciji kod OS Vuk Karadzic.Stan je na prvoj etazi,lijepog rasporeda,a cine ga hodnik,veliki d.boravak sa balkonom,odvojena kuhinja sa trepezarijom,kupatilo,s.soba.Uz stan ima podrum,parking.Uknjizen.
Po dogovoru
Bijeljina
17.07.2018
Prodaja
Povoljno kuca u Zvorniju
a prodaju kuca u Zvorniku,naselje Meterize.Kuca je u urbanom dijelu grada i pogodana za dvije porodice.U prizemlju su dvije garaze,podrum, l sprat od 60m2,ll sprat 60m2.Ispred kuce je vinova loza,iza kuce vocnjak.Papiri uredni.
Po dogovoru
Zvornik
17.07.2018
Prodaja
Povoljno kuca u okolini Bijeljine
Na prodaju dvije kuce u istom dvoristu,odmah useljive.Pored kuca na placu se nalaze tri garaze,ljetna kuhinja kao i prateci objekti,na placu od 2500m2 na kom je zasadjen vocnjak.Nalazi se nedaleko od Banje Dvorovi.Papiri uredni.
Po dogovoru
Bijeljina
30.06.2018
Prodaja
This is just a test string.