U bazi je trenutno 14525 oglasa!
Profilna Stranica
Ana Stevanovic
Uplata kredita
ASoglas Doo
Zvornik
  NAPOMENA: 1 KM = 1 Kredit
Ana94
Detalji o korisniku Ana Stevanovic
Validna
E-Mail Adresa

Validan broj telefona
Validna adresa stanovanja

Stanje kredita je privatna informacija
Poruka
Objavljeni oglasi
Potreban prevodilac za Nemački jezik za povremeno angažovanje
Potreban prevodilac za Nemački jezik za povremeno angažovanje ,slanje mejlova pisanje pisama i obavljanje razgovora sa Nemačkom iz moje firme u Beogradu.Dva puta nedeljno po dva sata,pre ili popodne. Prijave i C.V. poslati na milan.kran@gmail.com
Posao
15.02.2019
Molerski radovi,krečenje,gletovanje
Lepljenje svih vrsta zidnih tapeta, fototapete KOMAR, molerski radovi, krečenje, gletovanje. Molerski radovi, krečenje, gletovanje, lepljenje svih vrsta zidnih tapeta, fototapeta KOMAR. Neša 0646156795
Kontaktirati
19.01.2019
Prodaja beba Francuskog buldoga!Hitno i povoljno
Prodaju se jedan decko i dve devojcice. Čišćeni redovno,vakcinisani i revakcinisani.Sa papirima. Preslatki bebci su za koji dan spremni za preuzimanje. JOš slika i sve što Vas zanima, možete dobiti putem telefona 060-385-1651 Mogući dogovori! Kontaktirajte nas što pre i stiže Vam novi član porodice ! :)
Kontaktirati
17.01.2019
Prodaja
Potrebni Izolateri - Limari cevovoda
Potrebni Izolateri - Limari cevovoda za naftnu i hemisku industriju za rad u Nemačkoj sa iskustvom. Potrebno osnovno znanje Nemačkog ili Engleskog.Posao je na 18 meseci.Vize obezbedjuje poslodavac brzo. Reference i CV poslati na meil milan.kran@gmail.com.
Posao
24.12.2018
Porebni monteri centralnog grejanja za rad u Nemačkoj
Porebni monteri centralnog grejanja za rad u Nemačkoj, poznavaoci VRV-VRF Samsung sistema femkojler sa promenljivim protokom,freon gas.Sistem povezuju bakarne cevi.Tvrdi lem.Potrebni poznavaoci sistema ubacivanje vežeg vazduha veza plastične cevi.Svoj CV poslati na meil milan.kran@gmail.com.
Posao
02.12.2018
This is just a test string.