U bazi je trenutno 13367 oglasa!
Laserska epilacija Novi Sad [ISTEKAO OGLAS]
OSNOVNE INFORMACIJE
CIJENA
Kontaktirati
OPIS OGLASA
Laserska epilacija Novi Sad
Salon Diferente Beauty Concept je specijalizovan za lasersku epilaciju. Radimo i sa ženama i sa muškarcima i sve svoje vreme ulažemo u Vas i ispunjenje Vaših snova - za život bez neželjenih dlačica.
Laserska Epilacija Diferente Beauty Concept nudi:
* - trajna epilacija prepona
* - trajna epilacija pazuha
* - trajna epilacija nogu
* - trajna epilacija ruku
* - trajna epilacija nausnica
* - trajna epilacija brade, podbratka
* - trajna epilacija za muškarce (leđa, grudi, jagodice..)
Konstatno se usavršavamo i pratimo inovacije na tržištu, kako ne bismo ispustili nijedan korak u zajedničkom napretku. Opremljeni smo diodnim laserom poslednje generacije koji radi na tri talasne dužine i, za razliku od nekih starijih uređaja, ne ograničava Vas samo na zimski period bez sunčanja. Dakle, u našem salonu možete tretirati neželjene malje i tokom leta.
Visok nivo kvaliteta naše usluge, veoma zadovoljni klijenti i zajednička posvećenost trajnim rezultatima, naše su glavne osobine, a sve sa istim ciljem - da se rešimo svih problema koje sa sobom nose neželjene dlačice na bilo kojem delu tela i omogućimo Vam besprekoran izgled kože.
Tretmani laserom u salonu Diferente Beauty Concept potpuno su bezbolni i bezbedni. Ne sumnjajte ni u sebe ni u naše veštine, rešite se neželjenih malja što pre i jednom zauvek.
Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i pripremiti Vas za najbolje i najbrže rezultate. Pozovite nas i uverite se da je potpuno drugačiji i bolji život bez dlaka i te kako
Radno vreme: ponedeljak, sreda 16 - 20h utorak, četvrtak, petak 10 - 14h
Laserska Epilacija Diferente Beauty Concept, Branka Ćopića 13, Novi Sad Instagram: https://www.instagram.com/diferente_laser021/?hl=sr
Facebook: https://www.facebook.com/pages/category/Health-Beauty/Diferente-beauty-concept-957149207812804/
Za vise informacija : 066/5047504
KOMENTARI
This is just a test string.