U bazi je trenutno 10951 oglasa!
Biorezonantna terapija
OSNOVNE INFORMACIJE
CIJENA
Kontaktirati
STANJE Novo
ZAMJENA
TIP OGLASA Prodaja
KATEGORIJAOstalo za lepotu i zdravlje
OGLASNI BROJ38381
DATUM OBJAVE23.07.2020
BROJ PREGLEDA7
OPIS OGLASA
Biorezonantna terapija
“Business Process Technologies” je inovativna, brza i napredna kompanija koja se trudi da realizuje visoko tehnološke IT proizvode koji poboljšavaju kvalitet života ljudi na celoj zemaljskoj kugli. Kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja nastao je jedinstveni „welness“ sistem koji je usavršen od strane naučnika specijalno za ovu kompaniju.
Kompanija “Business Process Technologies” je napravila sistem za testiranje funkcionalnog stanja organizma i wellness terapiju biorezonantnom tehnologijom.
Uredjaji za testiranje organizma su: “Life Expert” i “Life Profi”, a uredjaji za terapiju su: “Life Balance”, “Life Animal” i “Life Watch”.
Ovi aparati su maksimalno laki za upotrebu, ne traže od vas dodatnu pripremu i obuku (osim “Life Profi”) i namenjeni su za korišćenje kod kuće.
Naravno, sprečiti probleme je lakše, jeftinije i bezbednije nego tražiti načine za rešavanje iskrslih problema, a pogotovo kad je reč o zdravlju. Ovaj wellness sistem je idealno rešenje za ljude koji čuvaju zdravlje štedećii i vreme i novac.
“Business Process Technologies” - Nove tehnologije koje čuvaju vaše zdravlje!
Za sve informacije : 063/8273073
KOMENTARI
This is just a test string.