U bazi je trenutno 16747 oglasa!
Riblji restoran Visnjicka banja
OSNOVNE INFORMACIJE
CIJENA
Po dogovoru
KATEGORIJA??KATEGORIJA??
OGLASNI BROJ31049
DATUM OBJAVE29.05.2019
BROJ PREGLEDA14
OPIS OGLASA
Riblji restoran Visnjicka banja
Ako ste u potrazi za mestom koje odiše toplinom, spontanošću, srdačnošću domaćina i domaćinskom atmosferom, onda je restoran Konoba na vodi pravi izbor za vas. Nalazi se na samoj obali Dunava, na mestu gde je horizont najbliži njegovim gostima, a pogled na Dunav impresivan.Pored kosarkaskog terena Izvor Banje .
Restoran je u etno stilu, i odiše toplinom drveta i porodične atmosfere. Pogled prelep ,što gostima pruža mogućnost uživanja u čarima leta i lepog vremena pokraj vode.
Na meniju restorana ljubitelji kuhinje mogu pronaći SVAKODNEVNA RAZNOVRSNA PONUDA MORSKE I REČNE RIBE, više vrsta domaćih gotovih jela, jela sa roštilja, a posebni specijaliteti su jela ispod sača i više vrsta ribe. Uz sve to, tu su i kvalitetna crna i bela vina, koja upotpunjuju ukus i doživljaj naših gostiju.
Sve ovo je upotpunjeno uslugom koju pruža ljubazno osoblje, a to je samo jedan od razloga zašto se naši gosti uvek vraćaju. Vaše je samo da uživate u čarima pogleda i ukusa, ostalo je naša briga, jer je pristupačnost u ceni i usluzi naše drugo ime.
Reči su suvišne, uverite se sami zašto smo najbolji.
Riblji specijaliteti
Rostilj, Sac , Kuvana jela
Organizacija proslava
Leti, mi smo puni života. Zimi, ušuškana oaza toplote na hladnom Dunavu.
Za sve informacije i rezervacije : 060/0123236
KOMENTARI
This is just a test string.